Verkoop Adviseurs

Functie-omschrijving
Als verkoop adviseur ben je het aanspreekpunt voor de verkopers op de veiling. Dit zijn leasemaatschappijen, importeurs, fleetowners en autobedrijven. Ook ben je verantwoordelijk voor het contact met de bieders op de veiling. Alleen autobedrijven kunnen meebieden. Voor iedere auto dient de juiste koper gevonden te worden. Met onze database van inmiddels 70.000 geregistreerde autobedrijven uit 31 landen, kunnen we voor iedere auto de geschikte koper vinden. Het is aan onze verkoop adviseurs om dit in goede banen te leiden.

Functie-eisen
Ervaring in een commerciele functie in de autobranche en/of bedrijfswagenbranche is een must. Goede kennis van het internet en de gebruiksmogelijkheden. Duidelijke telefoonstem. Doorzettingsvermogen en flexible instelling.

Bedrijfsprofiel
Autorola.nl organiseert On-line autoveilingen. Met meer dan 250.000 aangeboden auto's per jaar en meer dan 70.000 deelnemende autobedrijven is Autorola een van de grootste autoveilingen van Europa. Autorola maakt deelt uit van het Deense Autocom en heeft eigen kantoren in 18 landen.

Aanbod
Binnen het professionele en enthousiaste team krijgt u alle kans uzelf binnen de organisatie te ontplooien. Inzet en motivatie zijn bepalende factoren voor dit jonge, dynamische en sterk groeiende bedrijf.

Aanvullende informatie
Autorola
Constructieweg 1B
3433 NM NIEUWEGEIN

Contactpersoon: Janet Koopman
Tel: 030-29 000 92
Email: jko@autorola.nl
Website: www.autorola.nl

Sollicitatie via Email


» Overzicht van vacatures
 

Onze ervaren en capabele medewerkers zorgen er voor dat onze klanten de best mogelijke service en advies krijgen als zijn hun auto gaan verkopen..

Daarom hebben wij bij Autorola.nl de focus op persoonlijke kwalificaties.
Wij hebben respect voor elkaar en de mogelijkheden voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen hebben hoge prioriteit.

Peter Grøftehauge
CEO, Autorola.nl