Verkoop binnendienst Truck & Van

Ben jij die commerciële verkoper met aantoonbare passie voor Trucks en Vans, woonachtig in omgeving Utrecht en wil je groeien en ontwikkelen in een Verkoop binnendienst functie en is grijs kenteken jouw ding, lees dan snel verder! 

 

Voor onze Sales afdeling zoeken wij een Verkoop binnendienst medewerker die enthousiast, leergierig en positief ingesteld is.

Als Verkoop binnendienst medewerker grijs kenteken heb je een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden op tactisch en operationeel niveau. In deze rol houd je je bezig met accountmanagement, het inrichten, ondersteunen en afwikkelen van de online-veilingen. Het betreft een parttime/fulltime functie waarin je samenwerkt met andere Salesconsultants en rapporteert aan de Sales Manager.

Werken bij Autorola betekent resultaatgericht denken en doen, een hands-on mentaliteit is een must.

Wie is Autorola
Autorola.nl is in 2001 opgericht. Autorola biedt bedrijven een uniek platform om zonder geografische- of volume beperkingen voertuigen te verhandelen.

Vanuit 18 landen bedienen onze medewerkers lokale en internationale bedrijven. Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de top inzake Online- en Software Remarketing Oplossingen in Europa. 70.000 professionele autobedrijven uit meer dan 31 landen gebruiken het Autorola remarketing platform.

 

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en motivatie naar Gert Jan Karssen gjk@autorola.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.» Overzicht van vacatures
 

Onze ervaren en capabele medewerkers zorgen er voor dat onze klanten de best mogelijke service en advies krijgen als zijn hun auto gaan verkopen..

Daarom hebben wij bij Autorola.nl de focus op persoonlijke kwalificaties.
Wij hebben respect voor elkaar en de mogelijkheden voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen hebben hoge prioriteit.

Peter Grøftehauge
CEO, Autorola.nl