Europa's toonaangevende online
remarketing partner

Het veilingplatform Autorola Marketplace bestaat sinds 2004 en de oprichters zijn een van de pioniers op het gebied van het online veilen in Europa. Ons unieke netwerk van 70.000 goedgekeurde autobedrijven maakt dat u binnen 24 uur de hoogste marktprijs voor uw auto krijgt.
Voordelen als u gebruik maakt van onze diensten:
Geen garantieverplichtingen
U krijgt de hoogste prijs
Aanmelden is gratis
Bespaar tijd

Wederom een uitstekende ervaring.

Ook ik heb mijn auto via Autorola.nl verkocht. Na eerst een periode geadverteerd te hebben op diverse advertentie sites, is het op de veiling van Autorola.nl erg snel gegaan. Na het aanmelden werd mijn auto al na drie dagen verkocht. Op die dag werd alles volledig en professioneel afgehandeld. Ook de koper, een degelijk en betrouwbaar autobedrijf, heeft bij mij een zeer goede indruk achtergelaten. Kortom ik kreeg snel een goede prijs en een uitstekende afhandeling van de zaken. Autorola biedt uitstekende mogelijkheden om vlug, veilig en vertrouwd je auto te verkopen.
Chris de Vries, Leerdam

 

Onze missie


Autorola streeft naar een transparante online occasion marktplaats waar kopers en verkopers uit heel Europa en daarbuiten, veilig en efficiënt handelen tegen de beste prijzen op de markt.

Hierbij is het onze voornaamste taak om ervoor te zorgen dat die dialoog snel en professioneel verloopt, met een transactie voor de beste marktprijs als resultaat.


Vragen over Autorola Nederland

» Waarom zou ik ervoor kiezen mijn auto op de veiling te verkopen?
» Op basis van welke achtergrond adviseren jullie over autoverkopen?
» Wie zit er achter Autorola Marketplace?
» Hoe lang houdt Autorola Nederland al autoveilingen?

Verdere vragen:

Gratis telefoon-support | Op maandag vanaf 09:00 uur. Op alle andere werkdagen 8.30 - 17.00 | Tel.: +31 (0)30 29 000 92 | E-mail: klantenservice@autorola.nl